Reduceri!

Pachet 2 cărți

Seria Secretele unui puști afacerist

98.00 lei
Termen de predare la curier 3 zile lucrǎtoare

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Seria „Secretele unui puști afacerist” se citește cu mult interes, ușurință și plăcere de părinți și copiii lor de 9 – 14 ani.

E cel mai bine acasă, împreună sau pe rând, pentru că educația financiară și antreprenorială se face, cu maximă eficiență, în familie. Doar acasă primesc copiii bani de la bunici, din colindat, de la prieteni de ziua lor, și învață să-i pună de-o parte, sau nu.. Doar de-acasă, nu de la școală, pot învăța copiii că înghețata cumpărată în parc nu mai lasă loc și de suc. Doar în familie putem înțelege că, deși avem bani, uneori nu ne permitem.

Pentru „Mere verzi și roșii” probabil cea mai potrivită vârstă pentru tinerii cititori este 9-11 ani, „Culoarea banilor” 11- 13 ani, „Sare și piper” 13 – 14 ani.

Temele sunt diferite, poveștile sunt diferite. Afacerile descrise în paginile cărților, de la idee la profit, sunt doar un pretext. Astfel sunt explicați termeni financiari, de marketing, de afaceri,  din această lume a banilor, în contextul de zi cu zi, cu umor, printre întâmplările amuzante prin care trec personajele. Cuvintele folosite sunt pe înțelesul tuturor.

“Mere verzi și roșii” are ca temă principală brandul, reclamele, ofertele speciale, competiția. Cititorii înțeleg că nu tot ce se prezintă la televizor merită, ai nevoie sau îți aduce valoare. La final, lectura înseamnă pentru cititor mai puțină frustrare, prin mai multă înțelegere.

„Culoarea banilor” este educație financiar-bancară. Ce este contul curent, creditele, economisirea, cardurile. Cum se folosesc și de ce avem nevoie de toate aceste produse bancare. Banii nu sunt pe card, ATM-rile nu produc bani, băncile sunt de mai multe feluri, fără ca acest lucru să însemne sala de clasă sau aleile parcului.

„Sare și piper” povestește despre nevoia de a lucra în echipă, despre importanța specialiștilor. Despre faptul că, de unul singur, lucrurile se termină repede, și fără profit. Este explicat conceptul de franciză cu exemplele cele mai populare, McDonalds și Subway.

Informații suplimentare

Alegi cartea

Culoarea banilor, Mere verzi și roșii, Sare și piper

Alegi și cartea

Culoarea banilor, Mere verzi și roșii, Sare și piper

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet 2 cărți”