Mere verzi și roșii

seria „Secretele unui pusti afacerist”

54.00 lei99.00 lei
Termen de predare la curier 3 zile lucrǎtoare

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , , , , , , , , ,

Descriere

Cartea MERE VERZI SI ROSII (RED and GREEN APPLES – titlul variantei în limba engleză) – seria „Secretele unui pusti afacerist” povesteşte întâmplările pline de haz ale lui Ral în drumul parcurs de la dorinţa de a deveni afacerist până la măsurarea profitului obţinut din afacerea pe care o dezvoltă pas cu pas în paginile cărţii.

Dialogurile cu mama, cu uşoare ironii şi amuzante, îl învaţă ce înseamnă nevoile clienţilor şi importanţa competiţiei. Ral înţelege că fără un plan bine pus la punct nu poţi duce nimic la bun sfârşit. Ai nevoie de obiective clare şi să nu te abaţi de la ele. A învăţat diferenţa între logo, slogan şi brand, şi modul în care se realizează o reclamă – dar şi faptul că, de cele mai multe ori, reclama nu spune totul.

Merchandising – un cuvânt foarte complicat a devenit acum transparent. Drumul parcurs de o materie primă până la produsul finit şi la cumpărătorul din magazin este desenat cu scheme şi explicaţii iar preţul mărfii are sens.

Generozitatea este lucrul care dă valoare reală profitului.

Da, povestea lui Ral, trebuia spusă! Ne învaţă cu umor ce înseamnă comerţul, banii, marketing.

Fiecare zi aduce noi argumente care să susţină importanţa mediului economic, de afaceri şi de marketing în supravieţuirea noastră, în aceeaşi măsură în care era natura pentru antici.

Sunt haţişuri, sunt reguli şi legi pe care este bine să le cunoaştem şi să le înţelegem sensul şi consecinţele, deoarece le trăim zi-de-zi şi nu avem o altă opţiune.

De ce uneori îi refuzăm pe cei mici atunci când doresc să le cumpărăm ceva? De ce faptul că o ciocolată prezentată ca fiind premiul unui campion nu înseamnă neaparat că este cel mai sănătos desert? Care este diferenţa dintre nevoie şi dorinţă sau când ceva merită şi când nu merită? Sunt întrebări la care toţi tinerii merită răspuns.

Motto-ul seriei SECRETELE UNUI PUŞTI AFACERIST este

“Cine a spus că învăţatul nu poate fi distractiv?”

Obiectivul principal este cel de a transmite informaţii serioase, aşa cum găsim în manualele şcolare, într-un mod în care copiii să le perceapă ca fiind foarte la-ndemână: cărţile spun poveşti pline de umor.

Deşi lumea comercială este cea în care noi trăim zi de zi, care ne influenţează în mod covârşitor modul de viaţă, copiii nu învaţă la şcoală mai nimic legat de acest subiect.

Împreună cu Asociația ALUZIVA am reuşit să ducem pãnă la capăt campania „Toți-toți copiii citesc„. Cărțile „Mere verzi şi roşii„, „Culoarea banilor” şi „Sare şi piper” se tipăresc chiar acum Braille şi vor fi trimise către toate bibliotecile şcolilor pentru copii cu deficienţe grave de vedere din țară. Campania s-a desfăşurat în colaborare cu Asociația Nevăzătorilor din România.

Mulţumim!

Răsfoieşte cartea „Mere Verzi şi Roşii”

Informații suplimentare

Greutate 0.250 kg
Dimensiuni 21 × 15 × 2 cm
Semnatǎ de autor

Fara semnatura, Semnata de autor

Supracopertǎ personalizatǎ

Cu supracoperta personalizata, Fara supracoperta personalizata

Românǎ sau Englezǎ

Englezǎ, Românǎ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mere verzi și roșii”

S-ar putea să-ți placă și…