Metode de plată

Alegerea produselor si serviciilor disponibile

În momentul în care ai găsit produsul dorit, apesi butonul <<Adauga in cos>>. Vei fi direcţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde ai posibilitatea de a modifica lista de produse schimband cantitatea sau renuntand la oricare produs sau serviciu din lista. Pentru a te întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, apesi butonul <<Continuă cumpărăturile>>

 

Livrarea produselor achizitionate

Pentru a finaliza comanda, apasa butonul <<Trimite comanda>>. In cazul în care esti client nou, va trebui să completezi formularul cu informatiile necesare livrarii.  Daca informaţiile pentru facturare sunt diferite de informaţiile pentru livrare, selecteaza opţiunea <<Completează o nouă adresă pentru facturare>> şi adaugi informaţiile dorite.

 

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plată pe care o preferi. Foloseste câmpul <<Comentarii comandă>>, care iti permite să ne trimiţi informaţii suplimentare. După ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii şi Condiţiile  magazinului, apasa butonul <<Trimite comanda>>.

În funcţie de caracteristicile comenzii şi de opţiunile disponibile, este posibil să ti se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi sunt asociate anumite costuri de transport. 

Dar nu-ti fa griji, vei vizualiza toate costurile înainte de finalizarea comenzii.

 

Plata

Poti achita produsele cumparate din magazinul www.secreteleunuipustiafacerist.ro folosind următoarele modalitati de plata:

  1.  Ramburs (numerar la curier) la livrarea coletului:

Contravaloarea produselor achizitionate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră, in momentul primirii coletulului.

  1. Transfer bancar

Plata se poate realiza și prin transfer bancar, livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei de bani datorata (contravaloarea totală a cumparaturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

  • Bardac I Melania PFA
  • Nr. Reg.Com.  F23/166/2020
  • CUI 42377198
  • Sediul social: Mogosoaia nr.23, Ilfov
  • Banca: Alpha Bank Romania

Cont IBAN: RO81BUCU1111304259666RON

  1. Prin Card bancar

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit ca procesator Netopia Payment. 

Se poate efectua plata online cu cardul tau bancar sau cel emis pe numele companiei tale, în condiţii de siguranţă deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate şi încriptate.

Pentru efectuarea plătţi vei introduce numărul cardului tău, data expirării şi codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre înscripţionate pe banda de pe verso, ce conţine şi semnătura ta).

Plata trebuie să fie obligatoriu RON.