Secretele unui puști afacerist Returnarea produselor

Returnarea produselor

Secreteleunuipustiafacerist.ro va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta si in conditiile actului normativ mentionat, ceea ce confera cumparatorului dreptul ca în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor cumparate, fara penalitati si fara un motiv declarat, sa returneze produsele cumparate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi numai dacă acestea nu au suferit deteriorări. Clientul va primi in maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor returnate contravaloarea comenzii. 

Secretele Unui Pusti Afacerist are dreptul ca atunci cand considera ca acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, Secretele Unui Pusti Afacerist isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este:

Baradc I Melania PFA , Str. Vanatorilor nr.23, Mogosoaia, Ilfov, 0720440084 – cu retur prin curier.

Pe scurt, ai dreptul sa renunti la produsele pe care le-ai cumparat in termen de 10 zile de la ziua la care ai primit produsele. Ni le trimiţi inapoi şi noi iti vom returna  banii. Din punct de vedere legal, nu trebuie sa ne spui motivul renuntarii, dar daca nu e complicat, ne-ar ajuta o explicatie pentru ca pe viitor sa putem evita situaţiile de acest gen.