Secretele unui puști afacerist Termeni si conditii

Termeni si conditii

Vizitarea de catre tine a acestui site este echivalenta cu acceptarea urmatorilor termeni:

 Datele noastre

  • Bardac I Melania PFA
  • Nr. Reg.Com.  F23/166/2020
  • CUI 42377198
  • Sediul social: Mogosoaia nr.23, Ilfov

 

Utilizarea site-ului

Magazinul secreteleunuipustiafacerist.ro nu este responsabil pentru deteriorări ale sistemelor de calcul sau ale altor echipamente cauzate de navigarea pe acest site. Toate informaţiile din acest site sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere sau de programare. Ne rezervam dreptul de a efectua orice modificare a acestui site, de orice natură (inclusiv preţurile produselor si serviciilor, si taxele de expediere), fara a te notifica in prealabil.

 

Garanții

Iti garantam expedierea produselor comandate in perfectă stare, ambalate corespunzător pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. Dacă, în mod excepţional, descoperi produse cu defecte de fabricaţie sau alte titluri decât cele comandate, vom înlocui gratuit exemplarele necorespunzătoare. Dar nu ne putem asuma raspunderea pentru deteriorari ale produselor cauzate de evenimente survenite după livrarea comenzilor în bune condiții: depozitare în condiţii improprii, manipulare defectuoasă, inundaţii, incendii, acte de vandalism etc.

 

Reclamaţii, sugestii, mesaje

Reclamaţia, sugestia de imbunatatire sau intrebarea, ne bucuram sa ni le scrii pe adresa  contact@secreteleunuipustiafacerist.ro. Oricare ar fi mesajul, il primim cu interes. Fiecare solutie inseamna ca serviciile noastre vor deveni mai bune.

Disputele le rezolvam pe cale amiabilă, suntem cu totii doritori sa incheiem controversa cat mai repede. Sigur gasim o cale de mijloc. Dar daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale în vigoare și soluționarea disputelor se va face prin apel la instanțele judecătorești competente din România.

Te rugam sa tii cont ca pozele şi descrierile produselor si serviciilor de pe site sunt cu titlu de exemplu, ar putea sa apara unele discordanţe.

 

Tarifele şi livarea

Preţurile afişate in magazin sunt ceea ce platesti pentru produsele si serviciile comercializate si sunt exprimate in lei (RON). Aceste preţurile nu includ insa costurile de livrare.

Livrarea se va face exclusiv prin curier si doar pe teritoriul Romaniei. Iar daca vei cumpara de minim 25o lei nu te mai costa, este GRATUITĂ.

Pentru comenzile mai mici de 250 lei, costul unic de transport prin curier este de 19 lei.

Doar in cazuri excepţionale vom expedia prin Poşta Română, altfel livrarea se face exclusiv prin curieri.

Toate comenzile vor fi expediate în maxim 48 ore. Exceptie fac comenzile plasate vineri care vor fie expediate luni.

Nu putem garanta finalizarea tuturor comenzilor conform informaţiilor de pe site. Se poate intampla ca unele produse sa nu mai fie disponibile, chiar daca, pe site apar in stoc.

Termenele de livrare mentionate nu depind numai de noi ci si de furnizorii si de curierii nostri de aceea trebuie percepute a informative si dorite de noi, dar nu asumate.

 

Drepturi de autor, copyright

Conţinutul acestui site este, in fiecare detaliu (titluri, texte, imagini, cod sursă al paginilor, elemente de grafica etc.), fără nici o excepție, proprietatea Secretele Unui Pusti Afacerist si, in unele cazuri, a altor persoane juridice sau fizice si a altor edituri / parteneri si sunt protejate prin Legea drepturilor de autor si prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuala.Copierea oricarei parti, prin orice mijloace, de orice dimensiune, din continutul acestui site fara acordul prealabil al Secretele Unui Pusti Afacerist și al proprietarilor terti este interzisa si contravine legilor in vigoare. In masura in care vor fi sesizate, vor fi deferite justitiei.