Sare și piper

seria „Secretele unui pusti afacerist”

54.00 lei99.00 lei
Termen de predare la curier 3 zile lucrǎtoare

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Hamburgerul şi cartofii prăjiţi sunt „comori” indiferent de continent. De aceea atracţia oricărui oraş ce se doreşte a fi vizitat de turişti este savoarea mâncărurilor vândute în stradă. Aceasta devine şi visul unui tânăr fizician pe care îl urmărim cum pas cu pas îşi deschide o afacere în domeniul streetfood. Fără a fi un specialist, reuşeşte totuşi să-şi îndeplinească dorinţa dar situaţii neprevăzute îl duc în pragul falimentului. Nu se lasă învins. Surprinzător, găseşte o soluţie împreună cu un puşti care nu dădea nici un semn că ar putea avea vreun rol într-o afacere, oricare ar fi fost domeniul – este un licean, orfan şi cleptoman. Întâmplările amuzante şi întorsăturile de situaţie însoţesc povestea. Salvarea vine de la o echipă despre care nu auzise până atunci şi care îl învaţă un alt mod de a face afaceri: franciza.

La Evenimentul de lansare a cărţii Sare și piper, copiii au citit Cuvânt Ȋnainte. Ȋi poţi asculta şi tu aici

Ar putea fi falimentul unei afaceri un motiv de bucurie?

Cel mai adesea nu, dar paginile noastre spun altceva, diferit. Pentru că orice şut primit poate fi un gol, dacă e vorba despre o minge sau un pas înainte spre profit, dacă alegi echipa potrivită.

Lumea aceasta, a băncilor este şi lumea banilor, iar lumea banilor este lumea noastră. Ȋncă de acum 5000 de ani, sumerienii au inventat scrisul se pare că nu pentru a scrie poezii şi nici pentru a nota întâmplări drăguţe despre copiii lor, ci pentru a păstra clară şi de necontestat informaiţa despre impozite, plăţi şi datorii, sau proprietăţi. Iar de atunci ţinem volanul pe direcţie.

Motto-ul seriei SECRETELE UNUI PUŞTI AFACERIST este

“Cine a spus că învăţatul nu poate fi distractiv?”

Obiectivul principal este cel de a transmite informaţii serioase, aşa cum găsim în manualele şcolare, într-un mod în care copiii să le perceapă ca fiind foarte la-ndemână: cărţile spun poveşti pline de umor. Deşi lumea comercială este cea în care noi trăim zi de zi, care ne influenţează în mod covârşitor modul de viaţă, copiii nu învaţă la şcoală mai nimic legat de acest subiect.

Împreună cu Asociația ALUZIVA am reuşit să ducem pãnă la capăt campania „Toți-toți copiii citesc„. Cărțile „Mere verzi şi roşii„, „Culoarea banilor” şi „Sare şi piper” se tipăresc chiar acum Braille şi vor fi trimise către toate bibliotecile şcolilor pentru copii cu deficienţe grave de vedere din țară. Campania s-a desfăşurat în colaborare cu Asociația Nevăzătorilor din România.

Mulţumim!

Răsfoieşte cartea „Sare şi Piper”

Informații suplimentare

Greutate 0.250 kg
Dimensiuni 21 × 2 × 15 cm
Semnatǎ de autor

Fara semnatura, Semnata de autor

Supracopertǎ personalizatǎ

Cu supracoperta personalizata, Fara supracoperta personalizata

Editie

2022

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sare și piper”

S-ar putea să-ți placă și…